Novosti


DNS UGLJEVIK POČEO IZBORNU KAMPANJU

16.10.2020 | 15:08 |


Opštinski odbor DNS-a Ugljevik započeo je predizbornu kampanju za lokalne izbore šetnjom aktivista i simpatizera do centralnog trga u Ugljeviku. Nosilac odborničke liste Dragiša Vidaković zajedno sa kandidatima DNS-a Ugljevik simbolično su zalijepili prve predizborne plakate. Listu OO DNS Ugljevik sačinjavaju mladi i iskusni ljudi naše opštine i može se sa pravom reći da je ovo najbolja lista u Ugljeviku na predstojećim lokalnim izborima.


Predsjednik i nosilac liste Dragiša Vidaković obratio se okupljenim aktivistima, poželio je svima srećan početak izborne kampanje, posebno kandidatima sa naše liste. Pozvao je sve kandidate da na predstojećoj kampanji građanima predstave aktivnosti i program DNS-a , da to rade poštujući pravila i propise izbornog procesa. Takođe, da se sa uvažavanjem odnose prema političkim konkurentima, bez obzira iz koje su stranke.


Vidaković je istakao da DNS ulazi u kampanju sa jasnim programom i ciljem kome je na prvom mjestu običan čovjek kao i potrebe običnih ljudi. U našem programu poseban akcenat je stavljen na razvoj privrede i poljoprivrede. Na maksimalno iskorištavanje resursa koje posjeduje naš kraj, pored rudnih bogatstava treba obratiti pažnju na razvoj poljoprivrede u kome leži veliki neiskorišten potencijal po kome bi naša opština mogla da bude prepoznatljiva i vodeća u Republici Srpskoj.

ZA LJUDE I ŽIVOT UGLJEVIKA.