Novosti


DNS POJAČAN SA 2O NOVIH ČLANOVA

13.09.2020 | 23:08 |


OO DNS Ugljevik upriličio je svečani prijem novih članova u Demokratski Narodni Saveez. Dvadest novih članova pristupilo je našoj stranci. Predsjednik OO DNS Ugljevik Dragiša Vidaković poželio je dobrodošlicu novim članovima među kojima su i istaknuti privrednici naše opštine te istakao da su novi članovi u DNS prepoznali kvalitet, novu energiju mladih ljudi, rad rukovodstva i našeg predsjednika Nenada Nešića. Nedavno smo imali značajan događaj kada je DNS-u pristupio Radislav Jovičić i postao podtpredsjenik DNS-a,što je veoma važno za Ugljevik imatu u vrhu potpredsjednika značajne stranke, stranke koja je druga po snazi u koalicionom bloku, samim tim večerašnji skup je tendencija rasta i razvoja DNS-a u Ugljeviku.


Večerašnjem događaju prisustvovao je i potpredsjednik DNS-a Radislav Jovičić, koji je na prvom mestu istakao podršku Dragiši Vidakoviću i njegovom timu koji su odolili mnogim teškim izazovima u prethodnom vremenskom periodu za ovu stranku i opstali i ostali jaki. Jovičić je potvrdio ovom prilikom da se u cijeloj Republici Srpskoj DNS ističe po posebnoj energiji.


Svečanom prijemu novih članova DNS-a u Ugljeviku prisustvovali su i predsjednik regionalnog odbora Diko Cvijetinović, kao i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović. Popović je ovom priilikom rekao da su iz ove stranke odlučili da se ovaj rast Demokratskog Narodnog Saveza više nikada ne zaustavi, kako u Ugljeviku tako i u cijeloj Republici Srpskoj. Popović je ovom prilikom i prenio svoja očekivanja od predstojećih izbora istaknuvši da će DNS sigurno biti druga partija u vldajućoj koaliciji

.
Svečanom činu pristupanja novih članova DNS-u u Ugljeviku prisustvovao je i kandidat za načelnika opštine Lopare Srećko Ilić.