Novosti


PRISTUPANJE NOVIH ČLANOVA U DNS

12.08.2020 | 20:10 |


Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza u Ugljeviku bilježi stalan rast broja članova. Od danas OO DNS Ugljevik bogatiji je za 50 novih članova među kojima i veliki broj mladih obrazovanih ljudi, ali i istaknutih pojedinaca naše opštine, ljudi od znanja i iskustva, danas su DNS-u pristupili Radislav Jovičić, Miroslav Popović i Milan Jenjić.


Današnjem prijemu novih članova prisustvovalo je cjelokupno rukovdstvo DNS-a. Predsjednik Nešić istakao je da: „DNS sve više i više jača, okuplja ljude koji imaju znanje, iskustvo, želju i energiju, da svaki kraj Republike Srpske učine boljim za život svih građana, bez obzira da li je to u Banjaluci, Trebinju ili ovde u Ugljeviku“.


Prisutnima se obratio i predsjednik OO DNS Ugljevik Dragiša Vidaković koji je izrazio dobrodošlicu svim novim članovima ali i žaljenje što danas nisu svi u prilici da prisustvuju dodjeli članskih karata iz epidemioloških razloga i mjera o ograničenom broju prisutnih. Takođe, danas je predsjednik Vidaković predstavio i odborničku listu koju čine mladi,obrazovani, iskusni i reprezentativni građani Ugljevika „što je naša snaga koja će zasigurno donijeti odličan rezlutat na predstojećim izborima“.


Svečanosti su danas prisustvovali pored predsjednika Nešića i generalni sekretar DNS Darko Banjac, poslovni direktor DNS-a Miloš Stevanović, predsjednik regionalnog odbora DNS Bijeljina Diko Cvijetinović, ministar saobraćaja i veza Đorđe Popović, ministar lokalne uprave i samouprave Senka Jujić te ministar za ljudska prava i izbjeglice u vijeću ministara BiH Miloš Lučić.