Novosti


RADNA POSJETA RUKOVODSTVA DNS-A UGLJEVIKU

14.06.2020 | 21:20 |


U prostorijama stranke danas je održana sjednica OO DNS Ugljevik. Na sjednici predložen je i jednoglasno izabran „TIM ZA POBJEDU“ izborni štab za Lokalne izbore 2020. Takođe, date su smjernice rada i djelovanja u narednom periodu.


Pored održanog sastanka Opštinskog odbora, danas je u radnoj posjeti bilo i rukovodstvo DNS-a na čelu sa predsjednikom gospodinom Nenadom Nešićem . Predsjednik OO DNS Ugljevik Dragiša Vidaković pozdravio je goste i izvjestio rukovodstvo stranke o stanju u odboru kao i o budućem djelovanju i aktivnostima ovog odbora.


Predsjednik DNS-a gospodin Nenad Nešić istakao je da je zadovoljan stanjem u Opštinskom odboru kao i prisustvom velikog broja mladih ali iskusnih ljudi, te da očekuje da će DNS Ugljevik na narednim lokalnim izborima napraviti dobar rezultat.
Pored presjednika Nešića današnjem sastanku prisustvovali su i generalni sekretar gospodin Darko Banjac, ministar saobraćaja i veza u vladi Republike Srpske gospodin Đorđe Popović, narodni poslanici Dane Malešević, Aleksandar Glavaš kao i predsjenik Regionalnog Odbora Bijeljina i narodni poslanik gospodin Diko Cvijetinović.