Novosti


Poklon za osnovce

29.10.2019 | 14:07 |


Povodom Dječije nedjelje danas su članice Organizacije žena Opštinskog Odbora DNS-a Ugljevik, kao simboličan gest u čast našim najmlađima poklonile biblioteci OŠ ,,Alesa Šantic" Ugljevik po dva seta školskih lektira za III, IV i V razred. Tim povodom predsjednica Organizacije žena Opštinskog Odbora DNS-a Ugljevik Marijana Jovičić istakla je:

,,Da je ovo još jedna u nizu akcija koje sprovodi Odbor žena, u narednom periodu u planu je još aktivnosti. Ovaj put akcenat je stavljen na djecu i to nije slučajno, jer djeca ne samo da su budućnost ove zemlje nego su i oni najdragocjeniji dio sadašnjosti. Naravno ni ova akcija ne bi bila uspješno realizovana bez podrške predsjednika OO DNS Ugljevik, g-dina Dragiše Vidakovića."

Pored zahvalnosti direktora škole g-dina Sretena Lukića, zahvalnost je iskazala i nastavnica Milica Miholjić, koja je vođa projekta Čitajići u ovoj školi, istakla je da u školskoj biblioteci upravo nedostaju naslovi školskih lektira od II do IX razreda, i da će im ovaj poklon zaista dobro doći.